projecten in beeld

Reeds eerder opgeleverd

EcoCasco meer dan 20 jaar ervaring

EcoCasco heeft met OOFarchitecten meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van woningen.  Er zijn in heel Nederland al veel projecten opgeleverd voor tevreden klanten, die in tailor made huizen wonen. Al deze ervaring is vanaf nu beschikbaar voor cataloguswoningen die energieneutraal, duurzaam én elegant zijn.

Nieuwbouwlocatie Wolfheze

Heerlijk wonen in het groen in Wolfheze

Wolfsheide is een unieke nieuwbouwlocatie waar een bijzonder project is gerealiseerd. Niet alleen door de ligging, maar ook door de grote percelen.

Riante en luxe villa Amsterdam-Zuid

Tailor-made ontwerp van OOFarchitecten

Deze villa in Amsterdam-Zuid is in 2016 opgeleverd en maar liefst 450m2 groot. Een tailor-made ontwerp van OOFarchitecten voor een gezin met vier kinderen. De woning is geheel in BIM (Bouwwerk Informatie Model) uitgewerkt en daarna als een bouwpakket op de bouwplaats in elkaar geschoven. Resultaat is een super fijne en ruime woning die aan alle eisen en gemakken van de huidige tijd voldoet.

Wat is BIM?

Heb je vragen?

Wij beantwoorden ze graag. Jij kan hier kiezen op welke manier:

De bewezen en betrouwbare bouwmethode van EcoCasco. Omdat je er met traditionele bouwtechnieken niet meer komt en de BENG-norm niet haalt.

Meer informatie?

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact op.

Bel mij terug
Contact

EcoCasco
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam
Nederland

Telefoon 010 – 272 00 09
WhatsApp 06 – 15596523
info@ecocasco.com